ПРЕМИЈЕРНА УТАКМИЦА КРАЈ ТИСЕ ОПРАВДАЛА ОЧЕКИВАЊА

Уместо погрешно најављене селекције Новог Сада, први ривал у припремном периоду српсколигаша са Тисе била је екипа Петар Пуача из Новог Сада. Услови за игру нефудбалски, јер је у дебелој хладовини измерено 33 степена Целзијусова, а на терену је било веоветно 40. Но, није то сметало, поготово Бечејцима, да се добро растрче и одиграју неколико фудбалских комбинација.Најуспешнију је извео бек Варга, послу чијег продора и центаршута је Вјештица потигао једини гол у првом делу утакмице.

У насравку су виђена нова три гола у мрежи Новосађана. Све се окренуло за два минута. Прво је Кобиљски аистирао удацен из угла, а Перић био највиши пред голом гостију и главом ефектно послао лопту у мреже. Само два минута касније Кобиљски се одлучио на шут са 35 метера и изненадио Црнојевића. Да баш није сигуран у одбрани из даљине, Црнојевић је показао и у 79.минуту, када је Ћирчић опалио са удајенсти веће од 30 метара и погодио мрежу за коначнх 4:0.

ОФК Бечеј 1918 – Петар Пуача 4:0 (1:0)

Бечеј: Градски стадион крај Тисе. Гледалаца: 50. Судија: Веселин Ердељан (Бачко Градиште). Стрелци: Вјештица у 11, Перић у 69, Кобиљски у 71, Ћурчић у 79. минуту за ОФК Бечеј 1918.

ОФК Бечеј 1918: Милованов, Варга, Вјештица, Миловановић, Зељковић, Нонин, Тутњевић, Томић, Дабижљевић, Кобиљски, Живков. Играли су још: Ђурић, Сел, Марковић, Јелић, Харди, Перић, Ћурчић, Павићевић, Медић, Страин.

Петар Пуача: Драгићевић, Лазић, З. Влаисављевоћ, Николић, Зећири, Радишић, Борић, Тодоровиић, Јовановић, Радоња, Кадија. Играли су још: Црнојевић, И. Влаисављевић, Томић и Ћирковић

В. Јанков

Погодак: Перић (19) постиже ефектан гол за Бечејце – фото: В: Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 16. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!