ПРЕОКРЕТОМ ДО ТРИЈУМФА

БОРАЦ (ШАЈКАШ) ПРАТИ У СТОПУ СИЛНЕ СОМБОРЦЕ

Борац је био у минусу на полувремену меча са Динамом 1945, али успео је да преокрене игру и са четири лопте у мрежи, дошао до тријумфа. Небојша Филиповић, тренер Шајкашана, анализирао је меч са Панчевцима и истакао да никад нису били слабији у првом делу, кад су гости имали два гола предности.
– Никад нисмо били у лошијем издању, као у првом полувремену дуела са Панчевцима. Нисам видео енергију, жељу и дисциплину у игри, а створили смо четири шансе. У полувремену смо јасно ставили до знања шта је циљ, кренули агресивно и преокренули резултат. Владо Топић зарадио је искључење, готово цео наставак имали смо играча мање и успели да дођемо до преокрета и победе – каже шеф струке Борца.
Први пут од старта трке, Филиповић није могао да рачуна на комплетан погон.
Због тога победа против Динама 1945 добија на вредности. Нисмо могли да попунимо протокол како смо желели, тројица играча разболела су се дан пре меча, исти број одсуствовао је због повреда и кад се стави на тас, победа вреди више од три бода.
Шајкашани гостују у Елемиру.
– Нафгагас има одличну, искусну и агресивну екипу, заслужује више од тренутног пласмана. Поражени смо летос у пријатељском дуелу (2:3), али то ништа не треба да значи. Свако има адуте, нећемо бити са Владом Топићем, а Елемирци ће у шпицу имати Милоша Савановића. Код нас нема притиска, сад смо два корака иза водећих Сомбораца и тежимо да у сваком дуелу потврдимо потенцијал и идемо постепено. Докле ћемо да стигнемо, показаће крај трке – јасан је Небојша Филиповић, тренер Борца.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!