ЛАЗЕТИЋ: ПРИХВАТАМО УЛОГУ ФАВОРИТА (ВИДЕО)

У утакмици 2. кола Моцарт Бет Суперлиге Србије ТСЦ у суботу 16. јула од 20 часова дочекује ФK Јавор из Ивањице. 

Своја очекивања пред тај меч изнели су шеф стручног штаба Жарко Лазетић и млади првотимац Немања Стојић.

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић рекао је данас да његову екипу неће заварати победа против Чукаричког и истакао да очекује још тежи меч против Јавора у другом колу Супер лиге Србије.

„Свакако нас та победа (против Чукаричког) неће заварати, јер је меч био изузетно уједначен до нашег трећег гола и до тада се ломила на једну или другу страну. Извукли смо добре поуке из тог сусрета, поготово у офанзивном сегменту игре који треба да поправимо, али већ сутрадан смо ту утакмицу ставили ад акта и почели припреме за меч против Јавора“, рекао је Лазетић, преноси клуб.

После победе над Чукаричким са 4:1 на старту нове сезоне, фудбалери ТСЦ-а сутра у другом колу Супер лиге Србије дочекују екипу Јавора.

Лазетић је навео да је Јавор стабилан клуб, који се брзо вратио у Супер лигу Србије.

„Имају континуитет у раду и у првом колу против Партизана били су изузетно добри, чак равноправни до другог гола. Јасно нам је да ће нам то бити потпуно другачији сусрет и чак тежи него у првом колу. Изузетно поштујемо Јавор и тренера који је дуго са њима. Два пута је увео свој тим у лигу и добро га познаје“, рекао је он.

Тренер ТСЦ-а је рекао да екипа Јавора негује „директан фудбал“, да је изузетно агресивна и да тачно зна шта ради на сваком делу терена.

„Прихватамо улогу фаворита, играмо на свом стадиону после доброг резултата у првом колу, ни ми нисмо сада у оптималној форми, као и остали тимови, али очекујемо да већ од овог сусрета покажемо напредак у односу на претходни и да се тако настави из кола у коло“, рекао је Лазетић.

„Инсистираћу код играча да већ од првог минута уђемо у меч са ставом да намећемо наш начин и интензитет игре и тако дођемо до повољног резултата“, додао је он.

Говорећи о плановима за ову сезону, Лазетић је рекао да је тешко на почетку сезоне дефинисати циљеве.

„Треба ипак знати да ТСЦ по свему заслужује да игра у Европи и себе видимо тамо, да ли кроз првенство или Куп“, истакао је он.

„Наш главни циљ је да из кола у коло будемо што бољи, постижемо добре резултате, играмо квалитетан фудбал, напредујемо и покушамо да дођемо на позицију којој ТСЦ са својим европским условима рада свакако припада, а то значи да завршимо међу првих пет екипа Супер лиге и да у Купу дођемо на виши ниво него у прошлој сезони“, додао је он.

.

 

Извори: http://www.zurnal.rs/ и https://www.youtube.com/user/fktscbackatopola

ОБЈАВЉЕНО: 15. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!