ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА: ДОЊИ СРЕМ 2015 – РАЂЕВАЦ 3:1

Пријатељска утакмица између Доњег Срема 2015 и Рађевца, српколигаша из Крупња, увеличала је спортски програм сеоске Славе Пећинаца. Уводни део првог полувремена припао је домаћину, који је у неколико наврата озбиљно угрозио Петровића:. Међутим, голман Рађевца био је на висини задатка. Међутим, у 15. минуту долази до великог неспоразума Сладојевића, последњег играча у одбрани гостију и Петровића, те Вукмановић добија „покон лопту“ коју, без велике муке, прослеђује у гол.

У наставку утакмице, у 55. минуту, Самуровић је био у идеалној позицији за изједначење, али је са пар метара удаљености, само напуцао Јелачу. Најлепши детаљ је виђен у 60.минуту: Ђурић центрира на „другу стативу“, где Кокир шутира „из прве“ за 2:0. На 3:0 повисио је Вук Љубојевић, предивним шутем у 75. минуту. Покушао је Глишић у 77. минуту да шутем са 25. метара изненади домаћег голмана Млинаревића, али, без успеха.

Пораз Рађевца ублажио је после брзе контре Ненад Илић у 87. минуту.

ПЕЋИНЦИ. Игралиште: Спортски центар „Сувача“. Гледалаца: 150. Судија: Немања Деспотовић (Огар). Стрелци: Вукмановић у 15, Кокир у 60. и В. Љубојевић у 75. минуту (Доњи Срем 2015), Н. Илић у 87. минуту (Рађевац).

ДОЊИ СРЕМ 2015: Јелача, Вукмановић, Омега, Јуришић, Ђорђев, Марковић, Ђурић, Девић, Максимовић, Кокир, А. Љубојевић. Играли су још: Млинаревић, Владисављевић, Крнета, В. Љубојевић и Мркела.

РАЂЕВАЦ: Петровић, Н. Иилић, Самуровић, Сладојевић, Дурмир, Гаврић, Бркић, М. Илић, Николић, Глишић, Којић. Играли су још: Н. Несторовић, Трифуновић, Г.Несторовић и Кикановић.

Спортски пријатељи, Доњи Срем 2015 – Рађевац, фото

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 31. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!