ЗАНИМЉИВА УТАКМИЦА У ОГАРУ

Лепо фудбалско поподне у Огару. Малобројни љубитељи фудбала имали су прилику да виде све оно што краси ову игру. Већ после неколико минута игре, неодлучност, одн. неспоразум одбране новопг зонаша из Инђије, голом кажњава Матовић. Ипак, гости брзо долазе себи и у 15. минути долази до поравнања резултата: после центаршута Дубајића са десне стране, пред голом Младеновића најбоље се сналази Бајић. То је био период утакмице када Железничар доминира у свим елементима игре. У 26. минуту, Веселиновић, који је не тако давно, као првотимац Шајкаша из Ковиља, „завио у црно“ Железничар, постиже „првенац“ и то је већ 1:3. Четврти гол гостију је умногоме сличан првом: Лукач убацује лопту из угла, Бајић је опет најбоље постављен, по постиже гол за 1:4.. Пред крај првог полувремена, домаћин смањује предност екипе из Инђије.. После ударца главом Ђорђевића, Благојевић одбија лопту кратко: Ђорђевић је прихвата и шаље мрежу.

Искусни Јерковић је у 55. минуту, по ко зна који пут доказао да је „мајстор фудбала“: сјајно пласирана лопта са око 20 метара за резултат 2:5. Мало опуштање гостију у 80. минуту голом кажњава Максић .

ОГАР. Игралиште: ФК Шумар. Гледалаца: 50. Судија: Бранислав Грозданић (Огар). Стрелци: Матовић у 3.Ђорђевић у 43. и Максић 80 минуту (Шумар), Бајић у 15, 32, и 40. Веселиновић у 26. и Јерковић у 55. минуту (Железничар).

ШУМАР: Младеновић, Врачевић, Анђелковић, Самарџић, Млађеновић, Рагастовац, Петронијевић, Максић, Караклајић, Ђорђевић и Матовић. Играли су још: Степановић, Митровић, Обрадовић и Миличевић.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Благојевић, Грковић, Дубајић, Суџум, Бртка, Бранковић, Милојевић, Бајић, Осман, Лукач и Веселиновић. Играли су још: Петковић, Јерковић, Радишић, Милановић, Љубинковић, Ђанеш, Мрђа и Јешић.

Извор: http://www.srbijasport.net