ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА: ЖЕЛЕЗНИЧАР – ОМЛАДИНАЦ 1:1

Занимљива утакмица у Инђији. С обзиром на фазу припрема у којој се екипе налазе, приказана је игра задовољавајућег квалитета. Током првог полувремена домаћин је имао иницијативу, али су гости из Нових Бановаца имали изгледније прилике: Мићић у 32. и Лежајић у 35. минуту. Већ после првог напада у наставку утакмице, у 47. минуту, промена резултата: продор Бубала по страни, шаље повратну Соколовићу, који прецизним шутем шаље лопту у мрежу Омладинца. Гости су озбиљно припретили у 52. минуту, када Биочанин из непосредне близине шутира у голмана Петковића. Пар минута касније, после центаршута Лукача, Мрђа пропушта дивну прилику да дуплира предност Железничара. Један од најлепших „детаља“ виђен је у 60. минуту, када је шутем са око 18 метара погодио место где се спајају статива и пречка. У 70. минуту изједначење: Мићић шутира са 16 метара у небрањени део гола Петковића.

Железничар – Омладинац 1:1 (0:0)

ИНЂИЈА. Игралиште: помоћни терен Градског стадиона. Гледалаца: 100. Судија. Марко Шљепица (Стара Пазова). Стрелци: Соколовић у 47. минуту (Железничар), Мићић у 70 минуту.

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Благојевић, Суџум, Јешић, Нишић, Дубајић, Каурин, Трбовић, Осман, Милојевић, Бајић, Веселиновић. Играли су још: Петковић, Бубало, Вучковић, Лукач, Љубинковић, Соколовић, Међа и Чековић.

ОМЛАДИНАЦ: Ђокић, Радовановић, Биочанин, Љубовић, Павловић, Ћалић, Костадиноски, Мићић, Лежајић, Суботић, Ракић. Играо је још: Медић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 29. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!