ПРИЛИКА ЗА ПОБЕДОНОСНИ ХЕТ-ТРИК

Победа Бечејаца у Бачкој Паланци стигла је у прави час. Пре тога су савладали Тису, па је прилика да се у суботу, против старих познаника Зрењанинаца, веже и трећа победа.

– Победа против Бачке ју улила додатно самопоуздање свима у клубу, па са оптимизмом дочекујемо Зрењанинце. Међутим, неће нас заварати то што је тренер Здравко Рауковић поднео оставку. Напротив, то ће нас само упозорити да ће и ривал дати максимум како би се у што бољем светлу приказао новом тренеру. Речју, морамо бити максимално фокусирани и не дозволити било какво изненађење. Са нова три бода направићемо скок на табели и мирније наставити трку, јасан је спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Биће то занимљива утакмица и из разлога што су Бечејци са 13 постигнутих голова трећи по ефиканости, а одбрана Зрењанинаца са исти толико примљених голова претпоследња. Одмах иза њих су момци са Тисе, чија се мрежа 12 пута затресла, а како је екипа са Бегеја само пет голова постигла верује се да ће голман Милованов овога пут имати мање посла.

– Нема опуштања. Сваки ривал је опасан и у нашој лиги свако свакога може да победи. Наша снага би требало да буде што смо комплетни и што ћемо играти пред нашим навијачима, чија подршка нам итекако значи, додаје голман Исидор Милованов.

Кормилар тиског брода Зоран Левнаић одредио је у програм рада четвртак за слободан дан, у петак ће се још једанпут поновити оно што се целе недеје припремало, а у суботу би требало да се види ефекат свега.

Суботња утакмица на Градском стадиону крај Тисе игра се од 15,30 сати. Судија је Кристиан Чапо из Суботице, помоћници су Владимир Николић из Ловћенца и Марко Грујић из Петроварадина, а четврти судија је Иван Репчек из Врбаса.  

В. Јанков

Очекује нову радост: Спортски директор и тренер голмана Бечејаца Милош Андрић – фото: В. Јанков
ОБЈАВЉЕНО: 28. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!