ПРИПРЕМЕ ПОД КОНАЦ

СТАРОПАЗОВЧАНИ ПРИВОДЕ КРАЈУ ПРВУ ФАЗУ РАДА

Под командом Дејана Грујића, шефа стручног штаба, Драгана Огризовића, помоћника, и Предрага Вујчића, тренера голмана, у радној атмосфери и завидној дисциплини протичу припреме српсколигаша Јединства. Сви очекују тежи део првенства у очувању статуса.

Наредних дана, па све до старта пролећа, тренинзи ће бити мало лакши и за играче занимљивиje тактичко-техничке вежбе.

Уследиће и серија утакмица.

Први тест са прволигашем из Сремске Митровице завршен је поразом (1:3) и није донео посебно разочарање, јер су се домаћини намерили на боље припремљеног ривала. Гости су, у првих пола сата, диктирали жесток темпо, али претеривали у дугим акцијама са четири шансе, које захваљујући добрим одбранама Предрага Јевтића нису реализоване. Када се тежиште игре пренело на другу половину, Пазовчани су успели да дођу до предности, али после доминантне игре разиграних гостију није сачувано.

У бољем светлу од новајлија представили су се Лука Шљукић (2002), из омладинског погона Партизана и јесенас члан Првог маја. и дефанзивац Страхиња Шево, исто годиште, који је фудбалско знање усавршавао међу омладинцима Војводине, одакле је послат на каљење у Беласицу, па у Инђију, а једно време бранио боје Борца из Шајкаша.

– Припреме одмичу у радној атмосфери, а сви су показали спремност да игром и залагањем помогну у борби за спас – каже Драган Огризовић. – Екипа се полако комплетира, нуде нам се појачања, а до краја идуће недеље требало би да заокружимо састав.

Утакмица са добрим тимом из Сремске Митровице донела је више од очекиваног.

– Прва проба са јаким противником донела нам је задовољство када је у питању тркачки део, али и због доброг односа према игри свих актера. Потребно је време да се тим уигра, али грешке у одбрани не би смеле да се понављају. Верујем да ће наредних дана и недеља све доћи на жељени ниво, за успешнији наставак првенства и остварење главног циља, опстанка.

Наредни тест Јединство ће имати у суботу, са Хајдуком из Шимановаца. М. Бзовски

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 26. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!