ПРИПРЕМЕ У АНТАЛИЈИ ПРВОЛИГАШ „ДИЗЕЛКА“ РЕМИЗИРАЛА СА УЗБЕКИСТАНЦИМА

После три дана боравка у Анталији у првом мечу на припремама фудбалери „дизелке“ против суперлигаша Согдијана из Узбекистана који се налази на седмом месту табеле пружио је добруигру и на крају оствари нерешен исход. Од првог минута водила се отворена игра са пуно дуела у којој је прволигаш са Тамиша био равноправан ривал, а у појединим деловима игре и бољи. У првом полувремену пулени тренера Томислава Сивића својом игром су показали да у овом првенству справом јуришају ка Супер лиги Србије и да ће пролеће бити још успешније него јесен када су завршили на деоби другог места на табели. У првих пола сата игре није било озбиљнијих прилика и водила се тврда игра са пуно дуела на средини терена. У 42. минути новајлија Ђорђе Шушњар после постигнутг поготка у првом мечу са Вршчанима, поново је био пресизан и затресао мрежу голмана Митровића за вођство Панчеваца.

У паузи тренер Сивић шанцу је пружио и осталим играчима који су наставили у истом ритму, али једна непажња на мечу у 72. минути и нападач Зајмовић је поравнао резултат. До краја меча оба тима имали су по неколикополуприлика пред голом, али промене резултата није било. Фудбалери „дизелке““ другу проверу у Анталији одиграће 01. фебруара против екипе Лавов (Украјина) који се такмичи у Премијер лигу Украјине.

Пријатељска утакмица

Железничар (П)-Согдијана Џазик 1:1 (1:0)

Анталија. Терен: ФЦ Титаник. Гледалаца: 100. Стрелци: Шушњар у 42 за Железничар, Џ. Зајмовић у 72 минути за Согдијана Џазик.

Железничар: Живковић, Симчевић, Конатар, Обрадовић, М.Јовановић, Ђорђевић, Ковачевић, Гргић, Петровић, Шушњар, Трифуновић. Играли су још: Кожул, Петровић, Обреновић, Поповић, Миликић, Балаж, Томић, Лаиновић,С.Јовановић, Јанковић, Зувић,Миросављев, Кордић.

СОГДИЈАНА ЏИЗАК (Узбекистан):Митровић, Колаковић, Исих, Абдулајев, Шахмедов, Андрејев, Хасанов, Кахрамонов, Шакулов, Ноимонов, Зајмовић.

ФОТО: Фудбалери Железничара (Панчево)

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 30. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!