ПРОМЕНЕ НЕ МЕЊАЈУ ЦИЉ

Рума – Фудбалери српсколигаша Првог маја почели су припреме за наставак такмичења. Одазвала су се 22 играча и двојица голмана, а други део за бодове дочекују на 11. позицији.

– Комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима, а планирали смо седам тестова, од Слободе из Доњег Товарника, 1. фебруара, до Јединства из Сурчина 25. фебруара – каже Славен Ковачевић, шеф стручног штаба.

Румљане су напустили Секулић, Букановић, Алексић, Савић и Угрица, па су ангажоване добре замене, а кроз давање простора младима циљ је да се промовише што више играча из сопственог погона.

– Дошли су искусни Радишић (Железничар, Инђија), Марко Јовић (Мачва, Богатић) и голман Јован Опарница (Раднички, Сремска Митровица). У плану је да доведемо још везног играча, као и бочног нападача. Ослањамо се, углавном, на играче из Руме и околине, као и на подмладак. Циљ је да избацимо на тржиште неког младог играча који би квалитетима одговарао чак и за највиши ранг нашег фудбала.

Испуњене су амбиције клуба утврђене на почетку првенства, а наставку такмичења Први мај ће да се бори за горњи део табеле.

– Летос смо остали без комплетне екипе, а обзиром на те околносги, задовољни смо до сада учињеним. Циљ нам је био опстанак, али сада ћемо да се боримо да дођемо до што боље позиције – јасан је Ковачевић (са слике).

Н. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 19. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!