ПРОМЕНЕ У РУКОВОДСТВУ МЛАДОСТИ ИЗ БАЧКОГ ЈАРКА, САВО КОВАЧЕВИЋ ПОНОВО НА КЛУПИ

АНТОНИЋ НОВИ ПРЕДСЕДНИК

Ново руководство Младости из Бачког Јарка, изабрано на Скупштини клуба, предводи председник Драган Антонић. Добио је поверење, после одлуке Дејана Вуцеље да се повуче са функције и стави тачку на двоипогодишњи мандат. Јарачани имају потенцијал за много више од борбе за опстанак међу војвођанским лигашима, а наредна сезона је означена као прекретница у стаблизацији и креирању искорака ка горњем делу табеле ”Југа”.
-Уморни смо од борбе за опстанак. У наредном периоду, покушаћемо да отворимо ново поглавље и да кроз стабилизацију клуба на свим нивоима дођемо до бољих резултата. Бачки Јарак као фудбалска средина, заслужује да Младост гледа у борби за највиши пласман – каже Драган Антонић, нови председник клуба.
Улога спортског директора, поверена је Далибору Иванићу, рођеном брату Мирка Иванића, првотимца Црвене звезде, који је увек био уз плаво-беле, обећавши још већу помоћ за наредну сезону.
-Окупљени смо око истог циља, доминира добра енергија, треба да је искористимо у позитивном смеру. Одлучили смо да вратимо Саву Ковачевића на чело стручног штаба, а биће и појачања. Нећемо гурнути у други план ни младе снаге, пролетос је плејада играча рођених 2004. и 2005. године била на терену – рекао је Драган Антонић.
Као што је неочекивано зимус отишао, Саво Ковачевић се изненада и вратио међу своје Јарачане, после периода проведеног у стручном штабу РФК Нови Сад 1921. Тиме је означен крај сарадње са Синишом Тодоровићем из Бечеја, који је пролетос имао тешку мисију.
-Када сам одлазио, знао сам да ћу се вратити, али нисам очекивао да ће се то догодити тако брзо. Играчки кадар је јачи у односу на прошли пут и то ми даје разлог за стартни оптимизам. Имајући у виду квалитет лиге, морамо да освежимо линије, јер не желимо поново да се боримо за опстанак – каже Саво Ковачевић, повратник на кормило.
Један од задатака је да се сачува окосница тима, који је изнео терет пролећних искушења.
-Гледао сам неколико мечева Младости током пролећне етапе, база је добра, а план је да је надоградимо. Кроз разговор са новим руководством, предочио сам шта су приоритети по питању појачања и постоје реални изгледи да нам се петорица играча прикључе већ од првог дана припрема – истакао је Саво Ковачевић.
М. Менићанин

ДОБРА ЕНЕРГИЈА: Драган Антонић и Саво Ковачевић ФОТО: М. Менићанин

Извор: http://www.nsfudbal.com

ОБЈАВЉЕНО: 29. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!