ТРИ ПОСЛЕДЊА МЕЧА КОД КУЋЕ, ШАЈКАШАНИ ОДИГРАЛИ НЕРЕШЕНО

Шајкашани нису успели да погоде мрежу гостију из Бечеја и меч је завршен без голова. Пре тога, Борац је, као домаћин, одиграо нерешено са Румљанима и Текстилцем.

 – Добро смо ушли у утакмицу са Бечејцима, али промашили смо три добре прилике и остали без два бода. У финишу, имали смо и среће кад је, Ненад Кудрић, голгетер гостију промашио прилику, а могао је да нас заледи. Били смо ближи победи, али немамо времена да јадикујемо. Није нам се дало и мисли смо окренули гостовању у Кули – каже тренер Небојша Филиповић.

Три кола пре краја јесење сезоне, Борац је на петом месту са 19 бодова, два више од Хајдука 1912.

– Није велика разлика, од Тисе на 12. месту, дели нас само пет бодова. Сви су обазриви и гледају да у финишу првог дела поправе салдо. У првим мечевима код куће били смо одлични, у последња три освојили смо три бода. Да је учинак био максималан, били бисмо други. Не вреди да се враћамо, погодн је комплетан и у Кули ћемо да одиграмо на резултат.

Филиповић је направио паралелу и похвалио играче. 

– Не могу да замерим на ангажовању и вољном моменту, желели су против Бечејаца најбоље и нису дошли до три бода. Ово је млађи тим у односу на прошлу годину и недостаје искуства у појединим деловима екипе, али имамо стрпљења да сваког појединца испратимо на најбољи начин. Треба времена да би све било како очекујемо. Добро раде и све што се пропусти, може и да се надокнади.

Александар Црнојачки (23) летос је, из параћинског јединства, дошао међу Шајкашане. Новосађанин је и прошао је школу Војводине, играо за Хајдук 1912 и битна је карика у везном реду.

 – Имали смо иницијативу, били бољи од Бечеја, али нисмо погодили мрежу. Без голова нема победа и окренути смо гостовању у Кули. У Хајдуку 1912 сам провео годину дана и био је лепо. Реч је о чврстој и доброј екипи и очекујем добар меч. Јуришаћемо да победимо и нема разлога да се бранимо и будемо у бункеру. Надамо седа ћемо бити успешнији – юже Црнојачки (на слици, лево).

Б. Цв. 

Извор: http://www.zurnal.rs