ПРОТИВ ЖЕЛЕЗНИЧАРА 1. МАЈА

Фудбалери Спартак Ждрепчеве Крви након две победе и ремија против Вождовца у Београду у среду 1. маја дочекују екипу Железничара. Утакмица се игра на Градском стадиону у Суботици са почетком од 18:30 часова уз бесплатан улаз.  

Утакмицу против Железничара најавио је шеф струке Милош Крушчић Утакмице се брзо смењују једна за другом и нема пуно времена за размишљање шта је било пре тога. Фокус је увек на прву следећу утакмицу тако смо и ми сада окренути наредном ривалу. Железничар је променио тренера, то је показатељ да се они не предају и да ће се борити док год постоји шанса за опстанак, што је фудбалски и веома нормално. То нам говори да ће доћи са изразитом мотивацијом и жељом да победе, и ми се спремамо тако. Ми ћемо се потрудити да исправимо неке грешке из последње утакмице а да добре ствари задржимо. Фокусирани смо да покажемо добру игру и да победимо сутра.      

Голман Александар Вулин истиче добру атмосферу – дочекујемо екипу Железничара, екипу која је јако мотивисана у овом моменту. Немају избора и њима је једини циљ победа у Суботици. Ми смо се ове недеље добро припремали и тренирали. Тренер је увео неке нове захтеве у игри за које ћемо се потрудити да у високом нивоу одрадимо. Дочекујемо утакмицу у одличној атмосфери и великој жељи  да освојимо три бода.  

Извор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 30. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!

Go to Top