ПРОВЧИ СЕ НИЧЕГА НЕ СЕЋА

ИГРАЧ ЗРЕЊАНИНАЦА ПРЕБАЧЕН У БОЛНИЦУ

У 75. минуту меча у Зрењанину, Данило Провчи сударио се главом са играчем Кабела и остао да лежи на трави. Лекар домаћина и чланови стручног штаба утрчали су на терен, а на трибинама је завладао тајац и прекид је дуго трајао.

– Нисам био при свести, последње чега се сећам је тренутак кад сам кренуо у скок. Не знам шта се после тога дешавало. Кажу да су ме извели са терена, „посадили“ на клупу и постао сам свестан кад су ме увели у кола Хитне помоћи. По причи саиграча, није било за гледање и схватио сам да су се плашили за моје здравље – истакао је јуче Провчи, један од дебитаната у дресу српсколигаша са Бегеја.

Каква је била дијагноза лекара у болници?

– У пределу ребара осећао сам велике болове и то су снимили, као и главу. Речено ми је да немам прелом, нити потрес мозга и да треба да одмарам неколико дана. После сам чуо да су сцене са терена, мој пад, указивање помоћи и долазак Хитне, деловали драматично. Хвала публици, рекли су ми да ме је подржала аплаузом.

Како сте задовољни игром и резултатом за време проведено на терену?

– Чуо сам да смо пропустили добру шансу да победимо. Борили смо се максимално, било је неких полуприлика и пре мога изласка са терена, али морам истаћи да Кабел има одличну екипу и о вредности најбоље говори пласман на табели. Сад гостујемо екипи Тисе из које сам зимус дошао и јуришаћемо за победу. Надам се да ћу бити спреман – каже Данило Провчи.

Б. Ц.

ДУЕЛ ИЗ ПРВОГ ПОЛУВРЕМЕНА: Данило Провчи (Раднички) и Никола Марјановић (Кабел) ФОТО: Ж. Шемић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 05. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!