ПРВА ПРОВЕРА У ШПАНИЈИ: ДИОШЂЕР ТЕСТИРА ТСЦ

Фудбалери ТСЦ –а одрадили су и трећи тренинг у шпанском летовалишту Естапони близу Марбеље и у среду ће одиграти други контролну утакмицу у новој години.

Ривал ће им бити мађарски прволигаш Диожђер, који се већ десетак дана припрема у Шпанији и пре три дана је одиграо нерешено с данским Архусом (3:3).

– Имамо сјајне услове за рад – каже тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић. – На располагању су нам одличан терен, треретана, а и време је сјајно. Сви играчи вредно раде, тако да за сада немамо никаквих проблема. Очекујем да ћемо у наставку првенства да пружамо још боље партије, јер је састав практично остао исти, а од стандардних фудбалера отишао нам је само Јосип Чалушић. На месту штопера имамо добра решења, Ђорђевић се опоравио од повреде, а млади Крстић игра све боље.

За сада Тополчани нису ангажовали ни једног новог фудбалера, али је могуће да наредних дана екипи придружи млади фудбалер Кејптауна (Јужна Африка) Лумфуло Кака Сифумбу (18), који је већ неко време на радару ТСЦ–а, међутим, за сада нема договора два клуба.

Утакмица ТСЦ–а са Диожђером у Шпанији у среду почиње у 12 сати.

 Г. К.

Фото: ФК ТСЦ

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!