ПРВЕНАЦ УКРАСИО ТРОЈКУ

ЛУКА ЦУЦИН, БЕК НОВОГ САДА, СТРЕЛАЦ ГОЛА ОДЛУКЕ СА ЖЕЛЕЗНИЧАРОМ

РФК Нови Сад је на опроштају од навијача у Челареву одиграо једну од бољих утакмица у сезони, а са два гола у финишу истопио је минус и освојио бодове.
Лука Цуцин одличне игре у дресу Канаринаца крунисао је голом за победу у мечу са Железничаром. Одлични бек пресрећан је после првенца, а посебно јер је гол донео победу екипи са Детелинаре.
– Остао је жал због тога што нисмо успели да се пласирамо у бараж. Овај тим има квалитет, али нисмо имали ни среће у појединим утакмицама. Били смо бољи, имали предност, али нисмо успели да је задржимо. Идемо даље, нећемо да се осврћемо, морамо да гледамо у будућност – каже Лука Цуцин.
Меч са Панчевщма обиловао је головима и преокретима. Повели су домаћини, играчи Железничара са два гола били на прагу победе, али у последња три минута Војислав Балабановић и Цуцин режирали су тројку.
– Била је утакмица за инфаркт. Одиграли смо одлично прво полувреме и могли смо да имамо и већу предност, али поново нам срећа нам није била наклоњена. У наставку смо неспретно примили гол, лопта је после ударца Кордића погодила Мажића и преварила Продановића. То нас је мало пореметило, па смо примили и други гол. Успели смо, ипак, да се вратимо и са два гола сачувамо бодове направимо и ми преокрет за само седам минута.
Одлични бек верује да ће екипа и против ИМТ-а, одиграти максимално, као што је то био случај у суботу
– Желимо да трумфално завршимо првенство. Свесни смо да неће бити лако јер гостујемо прваку и новом члану суперлигашког каравана, али нећемо отићи са белом заставом, покушаћемо да направимо изненађење и победимо – рекао је Лука Цуцин.

Б. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 23. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!