ПРВИ МАЈ – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:0

СРПСКА ЛИГА „ВОЈВОДИНА“

ПРВИ МАЈ – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:0

Рума- Гледалаца: 250. Судија: Шпановић (Крушчић) 6,5. Жути картони: Којић (Први мај), Мисић, Перошевић, Малиш (Омладинац).

ПРВИ МАЈ: Опарница 7, Вучетић 7, Јаћимовић 7, Рац 7, Цветковић 8, Јовић 7, Николић 7, Џибрић 7, Мирчетић 7, Маринковић 7, Којић 7 (од 66. Шошкић).

ОМЛАДИНАЦ: Ђокић 7, Ракић 7 (од 90. Мирић) Мисић 7, Биочанин 7, Димитријевић 7, Максимо вић 7, Добријевић 7, Перошевић 7, Аврам 7, Ћалић (од 62. Малиш) Цветојевић 7.

Играч утакмице. Јаћимовић

У првом полувремену гледаоци су видели лепу игру ривала, да су домаћини имали мало више среће могли су постићи неколико голова. Велику прилику имао је Цветковић који је сачекао центаршут Мирчетића и шутирао главом али се истакао голман Ђокић. У наставку су гости имали прилику преко Ракића који се у одсудном тренутку спетљао и лоше шутирао из изгледне позиције. Првомајци су играли онако како се од њих очекује – нападачки. Одиграли су доста добрих акција и створили доста шанси али умало да гости казне промашаје, истакао се голман Опарница који је одбранио снажан и прецизан шут Ћалића.

Н. Р.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 04. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!