ПРВИ ПОРАЗ

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

НД Горица – Младост ГАТ 1:0 (1:0)

Словенија – Шпортни парк. Судија: Омер Абдијановић (Словенија). Стрелац: Кадрић у 37. минуту.

НД ГОРИЦА: Зериали, Маринич, Рејмонд, Церовец, Вендрамин, Хрка, Баруца, Сајчић, Марјанац, Бркић, Кадрић. Играли су још: Јурца, Куаси, Корошец, Ћосић, Хоџић, Серафино, Вадјунец, Јалинус, Лесјак, Крстић, Калани

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Јездовић, Даничић, Илић, Дробњак, Балабановић, Поповић, Кокановић, Абаџија, Ђуричин, Павлица. Играли су још: Елесин, Дубачкић, Митошевић, Соловјев.

Харис Кадрић, протекле сезоне нападач Колубаре и Вождовца пресудио је Младости ГАТ, наневши јој први пораз у склопу зимских припрема за наставак трке. Шеф Новосађана, Бајић промешао је карте и може да буде задовољан приказаним, нарочитом, у другом полувремену, иако резултат није повољан.

Гол одлуке постигнут је у 37. минуту Лазар Сајчић је центрирао, док је Кадрић, спретно, ударцем главом матирао Живковића.

Најближи изједначењу био је Милорад Балабановић, који је уздрмао пречку, а претходно је Дробњака, Хоџић осујетио са линије гола, Кокановић је извео корнер. Исти играч опробао је левицу у финишу сусрета, али је голман Горице био на месту.

Пре повратка у Нови Сад, Младост ГАТ ће се одмерити и са НК Приморјем.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 15. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!