ПРВИ РАСТАНЦИ У СУБОТИЦИ: ОБРАДОВИЋ И МИЈАТОВИЋ НАПУСТИЛИ СПАРТАК

Почетак децембра донео је прве зимске промене у играчком кадру Спартака с обзиром на то да су споразумним раскидима суперлигаша из Суботице напустили Марко Обрадовић и Миленко Мијатовић, двојица нападача која су дресове Плавих голубова задужили уочи актуелне сезоне.

Искусни Обрадовић, имао је значајну улогу у Спартаку током претходне полусезоне, посебно у првим месецима када је допринео запаженим резултатима клуба са два гола и три асистенције, међутим на крају јесени током које је уписао минуте на 17 званичних сусрета одлучио је да се отисне у потрагу за новом средином.

Центарфор рођен 1991. године, пут је градио кроз школе Земуна и Партизана, а пре изазова у досадашњем клубу играо је између осталог за Еупен, Радник из Бијељине, Актобе, Енисеј, белоруски Торпедо и Нефчи.

Са друге стране, млади Мијатовић остао је без конкретне прилике да се докаже у Спартаку у чије је редове стигао из Феникса. Ђак Инђије из класе 03, није одиграо званичну утакмицу за Голубове, на три суперлигашка дуела нашао се у протоколу, али је остајао на клупи свих 90 минута.

Подсетимо, после 19 кола Моцарт Бет Суперлиге Спартак има учинак од четири победе, шест ремија и девет пораза, те са 18 бодова заузима 12. позицију, а уз Обрадовића и Мијатовића за позицију центарфора током јесени конкурисао је и Срђан Хрстић.

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 06. 12. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!