ПРВИ ТЕСТ МЛАДОСТИ ГАТ И ИНЂИЈЕ: ПРЕСУДИО ГОЛ ТАНАСИНА

По сунчаном и изузетно топлом времену, утакмица војвођанских прволигаша у првих 45 минута није донела посебна узбуђења.

Обе екипе налазе се тек у уводном делу припрема и у процесу формирања, па је игра била растрзана и проткана обостраним грешкама. Ипак, у 32. минуту виђена је конкретнија акција домаћина, када је Миљан Вукадиновић упутио центаршут, а капитен Александар Танасин, из прве, поклопио лопту на другој стативи и затресао мрежу екипе из Срема.

У наставку су обојица тренера направили већи број измена, користећи прилику да провере све кандидате за своје тимове. Промене резултата није било, а Младост ГАТ је имала две могућности преко Санчеза да повиси вођство, али је он најпре шутирао преко гола, а други пут у голмана Торомана. Вредан помена је и слободњак Јокића, који је новопридошли чувар мреже из редова Војводине такође зауставио. Инђијци нису успели да створе није једну изгледнију шансу за 90 минута.

Екипа Младости ГАТ у понедељак ујутро одлази на припреме на Златибор.

Младост ГАТ – Инђија 1:0 (1:0)

НОВИ САД: ГАТ арена, гледалаца: 100. Судија: Гњатовић (Нови Сад). Стрелци: Танасин у 32. минуту.

МЛАДОСТ ГАТ: Живковић, Танасин, Петрић, Филиповић, Кочовић, Абаџија, Маџаревић, Даничић, Кокановић, Вукадиновић, Шушњар. Играли су још: Елесин, Котлајић, Јокић, Ивановић, Санчез, Лалић, Илић, Вучковић.

ИНЂИЈА: Тасић, Зимоњић, Ј. Митровић, Ћутовић, Врбић, М. Стојановић, Абрамушић, Ђорђевић, Л. Добријевић, Булатовић, Којић. Играли су још: Тороман, С. Митровић, Миљковић, Л. Стојановић, Миодраговић, Рац, А. Стојановић, М. Добријевић, Гајиловић, Куљанин, Перишић.

А. Предојевић

Фото: Добријевић (Инђија) и Маџаревић (Младост ГАТ) водили су честе дуеле, фото: ФК Младост ГАТ

Извор: http://www.dnevnik.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!