РАЦ, РМУШ, МИОДРАГОВИЋ И ЗИМОЊИЋ ПОЈАЧАЛИ ИНЂИЈУ

Челни људи прволигаша из сремске равнице у континуитету раде на реновирању играчког кадра за изазове који следе
 

Бојан Дубајић, амбициозни и самоуверени спортски директор Инђије, у договору са стручним штабом на чијем челу је темпераментни и перспективни тренер Јован Голић, вредно радни на ангажовању играча од којих се очекује да буду појачања у дословном смислу те речи.

После Луке Кожовића који је стигао из Студентског града, јуче су се парафом на верност прволигашу из сремске равнице, обавезали и Александар Рац, централни офанзивни везиста који је у минулој трци за бодове носио дрес Новог Сада, леви бек Вахид Зимоњић, до скоро играч Новог Пазара, Богдан Рмуш, офанзивац у вези који је наступао за ФАП из Прибоја, као и ИлијаМиодраговић, доскорашњи леви бек Радничког из Сремске Митровице.

Алексндар Рац који је у минулом првенству на терену провео 2.350 минута у дресу РФК Новог Сада, тима чији дрес је носио на 27 мегдана, није крио задовољство због доласка у клуб који три године уназад, на прволигашкој сце, мрси рачуне многим ривалима.

Желео бих да се захвалим Зорану Говедарици и РФК Новом Саду на поверењу које ми је указано прошле сезоне, као и тренерима који су ме водили, пре свих Видаку Братићу. Велика ми је част што сам парафирао уговор са Инђијом, захвалио бих се спортском директору Бојану Дубајићу, као и шефу стручног штаба Јовану Голићу на прилици коју сам добио, даћу све од себе да на најбољи начин оправдам указано поверење – између осталог је истакао Александар Рац.

Инђија ће са брушењем форме за наредну сезону стартовати у понедељак, са већ знатно реновираним играчким кадром. Многи појединци који су током минуле трке изнели велики терет на плећима су у потрази за новом средином, а међу њима су Драган Радосављевић, Мирослав Маричић, Немања Суботић, Андрија Мијаиловић, Александар Десанчић.

Жеља нам је да сви они који оду из Инђије то ураде као бољи људи и бољи играчи. Имамо најперспективнијег тренера у Србији Јована Голића који им сигурно помаже у томе да размишљају како да унапреде игру, детаље… Многи одавде носе лепе успомене, неки су се оженили док су носили дрес Инђије, неки добили децу и свима желимо много среће на свим пољима – истакао је Бојан Дубајић, спортски директор прволигаша из Срема.

 
ОБЈАВЉЕНО: 19. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!