РАЧИЋ БЕЗ ТРИ АДУТА

ХАЈДУК 1912

Још један дерби је пред фудбалеримаХајдука 1912. После Омладинца у Новим Бановцима, који је голом најефикаснијег играча Марка Матијашевића, пао пред Куљанима, следи изазов са Јединством из Старе Пазове.

– Тежак ривал, добро вођен и одлично позщиониран на табели – каже Жељко Рачић, шеф стручног штаба.- Против нас је и неугодна традиција из претходних мечева, па очекујем тешку и неизвесну утакмицу.

Тренер Куљана неће моћи да рачуна на комплетан кадар. Од раније повреду лечи Никола Шакић, па и десни бек Велковски, а због жутих картона изостаће и голман Никола Симоновић.

– Остали играчи су на располагању и спремни да дају све од себе повољан резултат.

Успешан сгарт Хајдука 1912 најбоља је позивница за симпатизере да дођу у што већем броју. Две победе у дуелима са Станишићем (1:0) и Омладинцем (0:1), најављују занимљив меч и са Пазовчанима.

– После проблематичног припремног периода, старт сезоне подигао је расположење и желимо да и са Јединством одиграмо у препознатљивом стилу, максимално ангажовано, да уживамо у игри и приредимо задовољство навијачима – истакао је Жељко Рачић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!