РАЧИЋ СВЕ СНИМИО

ХАЈДУК 1912 УСПЕШАН У ГЕНЕРАЛНОЈ ПРОБИ

Упоследњој провери пред наставак првенства, Хајдук 1912 угостио је Торлак из Кумодража и славио голом Брборића. У одсуству стандардних Матијашевића, Велковског и Поткозарца, Жељко Рачић, шеф слручног штаба, пружио је прилику повратницима и новајлијама Тадићу, Божовићу, Мијановићу, Новаковићу, Ћеману, Живићу, Јовановићу, Павловићу и Потпари.

– Током припрема имали смо много проблема, па сам, без неколицине битних играча, стрепео од доброг противника. Играчи су, међутим, коректно одрадили утакмицу, могли смо да видимо позитивне ствари, али и мањкавости. Покушамо да их сведемо на најмању меру пред старт са Станишићем. Извесно је да нећемо бити максимално спремни, због свега што нас је пратило током припрема, али покушаћемо да будемо што бољи у овој ситуацији – каже Рачић.

Куљани дочекују ривала из Станишића, а још је у сећању први дуел и победа голом бившег играча Бабића. 

– Пред нама је неугодна утакмица. Било је турбуленција и код Станишићана, али уверио сам се да је реч о компактној и физички добро припремљеној екипи. Надам се да ћемо у најважнијем тренутку бити најбољи, да ћемо бити успешни на премијери, победа би нам дала снажан ветар у леђа за лепо пролеће – оптимиста је Жељко Рачић.

М. Јовичић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!