РАДИН СЕ НЕ БОЈИ ЗВЕЗДЕ: НА ПОБЕДУ ПРОТИВ ШАМПИОНА

Везиста ТСЦ-а добро расположен пред сутрашњи дерби против Црвене звезде у Бачкој Тополи

Бачкотополчани добро расположени ишчекују сутрашњи окршај са Црвеном звездом на ТСЦ Арени (18,30). Тим Жарка Лазетића не зна за пораз у последња четири кола, а победа над Радничким 1923 у Крагујевцу (2:0) улила је екипи самопоуздање уочи доласка шампиона. 

Одиграли смо у Крагујевцу на високом нивоу у првом полувремену, што је резултирало са две лопте у мрежи ривала. Створили смо још много шанси – каже Милан Радин, зимска аквизиција ТСЦ-а.

Црвено-бели немају пораз ове сезоне. Бачкотополчани су јесенас изненадили првака на Маракани (1:1) и сада се надају успеху.

Биће то прави дерби. Треба да играмо на победу како бисмо сачували трећу позицију, што нам је главни циљ. Звезда је јака, али верујем да можемо да наставимо у свом ритму. Пружићемо максимум и видећемо за колико ће ти бити довољно – додаје дефанзивни везиста кандидата за излазак на европску сцену.

Очекује се да трибине ТСЦ Арене, чији је капацитет 5.000 места буде испуњен у уторак.

Пун стадион мотивисаће нас још више. Неопходно је да будемо концентрисани током целе утакмице. Звезда може да казни и најмању неопрезност противника. Верујемо у себе и надамо се да можемо да остваримо повољан резултат – истиче Радин, који је већ играо против црвено-белих у дресовима Младости из Лучана, Вождовца и Партизана.

С. Стојиљковић

ФОТО: М. Ивановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 06. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!