РАДИШИЋ: НЕ БОЈИМО СЕ НИКОГА

У Панчеву ће, данас, ударити јунак на јунака. У дербију сезоне, ГФК Словен заостаје за Железничаром само бод и Румљани ће учинити све да преузму трон.

Обзиром да ће све битке које су водили у трци остати у сенци данашње, на штоперу Александру Радишићу биће огромна одговорност. Сусрешће се са сизифовским изазовом да би на прави начин осујетио, по навици, расположене офанзивце српсколигаша из Инђије.

– Позивам све навијаче да нас у битној утакмици подрже у што већем броју. У јаком ритму смо се спремали за утакмицу, добро смо тренирали, максимално смо мотивисани и калкулација више нема, идемо по три бода. Не претимо, али се и не бојимо никога. Наш циљ је јасан, желимо победу, па видећемо како ће бити – поручио је Александар Радишић.

У јесењем делу трке за бодове, сада другопласирани, Словен је на терену у Борковачкој долини узео меру Железничару. Румљани су славили (2:1) и нема сумње да је жеља свих у клубу да данас репризирају резултат. Улог за обе екипе је трон, а већи мотив од тога не постоји. Железничар или Словен, питање је сад? 

Ј. Радисављевић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 25. 05. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!