РАДИШИЋ ПРЕСУДИО

КАРАЂОРЂЕВЧАНИ ВРАТИЛИ ОМОЉИЧАНЕ НА ЗАЧЕЉЕ

Јединство је добро почело наставак трке на војвођанском „Истоку” и после победе над Козаром, на старту, славило је и у Омољици. Победило је 3:2, два пута имало предност и у финишу, Горан Радишић, први играч утакмице, пресудио је у корист тима из Банатског Карађорђева.

– Добро смо почели и имали контролу игре. У појединим моментима, кад смо били сигурни у поседу лопте, понестало је концентрације и из неопрезности, дозволили смо да домаћин, два пута дође до изједначења. Важније од свега је да смо освојили три бода и остали у борби за врх – каже Горан Радишић.

Постигао је сјајан гол, за ТВ шпице.

– Жарко Матић је проследио лопту кад сам био на средини терена, дуго сам је водио, имао поред себе противничког играча, али опалио сам са 25 метара и завршила је иза голманових леђа. Није ми први пут да на овакав начин допринесем тријумфу.

У наредној рунди, Јединство је домаћин Војводини 1928.

– Победили смо у Купу, пред старт пролећне трке и Перлежани су у групи најквалитетнијих екипа на „Истоку”. Имају много искусних играча који су каријеру градили на српсколигашким теренима и ово ће да буде један од наших најтежих мечева. Надам се да ћемо сви здрави дочекати утакмицу и поновити исход из купа.

Четири бода Јединство заостаје за водећом Кикиндом.

– Овде сам шесту годину, а последње три били смо другопласирани. Играо сам у српсколигашким екипама и жеља ми је да то урадим и у дресу Јединства. У клубу је све под конац и сви договори су испуњени и сумњам да неко има атмосферу која влада нашим клубом и свлачионицом – јасан је Горан Радишић, капитен Јединства и по струци дипломирани инжењер.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 18. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!