РАДИШИЋ: ЖЕЛИМО У ПОЛУФИНАЛЕ

КАРАЂОРЂЕВЧАНИ СПРЕМНИ ЗА ДОЊИ СРЕМ 2015

У дербију кола на војвођанском „Истоку”, Јединство је одиграло 1:1 са Борцем у Старчеву и усамило се на другом месту. Карађорђевчани су, међутим, заостали у првенству и фокусирани су на такмичење у Купу ФСВ, а данас у четвртфиналу биће домаћини Доњем Срему, уз огромну жељу да елеминишу некадашњег суперлигаша.

– У дуелу са Борцем одиграли смо коректно и утакмица је била на завидном нивоу. Пропустили смо већи број прилика и кад се стави на тас, реми је реалан исход. Играчи више размишљају о купу него о првенству, поразом у дербију сезоне, од Кикинђана, заостали смо у борби за трон и преостало је да покушамо да завршимо на другој позицији и да се фокусирамо на куп – каже Бошко Михајловић, тренер Карађорчевчана.

Искусни стручњак већ пет година на клупи Јединства, похвалио је ривала:

– Екипе са војвођанског ,,Југа“ су снажне, имају јаче ривале, више се улаже и свесни смо да нам неће бити лако. Имаћемо подршку са трибина и могу да рачунам на нападача Жарка Матића и дефанзивца Ђорђа Кораћа, који нису играли у Старчеву. Надам се тријумфу. 

Капитен Горан Радишић је главни адут Карађорђевчана. Уз креацију на средини терена, добар је у улози асистента и зна да припрети противничким голманима.

 – У Купу нема фаворита, свако жели да пружи највише што може и очекујем добру угакмицу. Имамо предносг терена и посветићемо се максимално да дођемо до наредног круга. До финала је далеко, фокусирани смо на данашњег противника и што смо пропустили у првенству, хоћемо да надокнадимо у купу. Ушли смо у завршницу, желимо у полуфинале и све је на нама – рекао је Радшпић.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 10. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!