РАЂЕН: ВОЛЕО БИ ДА СЕЗОНУ ЗАВРШИМО КАО ТРЕЋЕПЛАСИРАНИ

ЈЕФТИНО ПРИМЉЕН ГОЛ
 
Од старта плеј-офа, Инђија тоне све дубље. Током целе сезоне била је супериорнија у односу на ривале, а када је најпотребније, једноставно, ништа не може.
 
Последња два кола зелени чекају на петом месту, са бодом мање од Железничара, па је питање да ли ће ухватити воз за бараж, иако су до пре извесног времена имали сјајне шансе да први прођу кроз циљ и експресно се врате на елитну сцену.
 
Никола Рађен, сјајни штопер, због болести био је одвојен од зеленог тепиха, а бираним речима осврнуо се на минимални пораз од ИМТ-а, у последњим секундама меча.
 
ДВЕ ТРОЈКЕ ЗА БАРАЖ
 
Остала су још два кола до спуштања завесе на прволигашкој сцени, али ситуација око тога ко ће се наћи у баражу за пласман у друштво најбољих и даје је неизвесна. Инђија би се победама са Лозницом и Радничким из Сремске Митровице, највероватније, нашла у баражу. Уколико не освоји шест бодова шансе би имали и са четири, али утом случају зависила би од резултата ривала.
 
– Иза нас је тешка утакмица и ако је судити по шансама требало је да победимо. На јефтин начин примили смо гол, противник је искористио тренутак наше деконцентрације, али не бих прстом да упирем у кривца, подједнако смо одговорни. Технички и тактички одрадили смо одличан посао, улог је био велики, а притисак био додатни изазов. Тешко је када се, буквално у последњој акцији. прими гол – каже Рађен.
 
Пред прволигашом из сремске равнице је дуел са Лозницом. Домаћини немају шта да изгубе, док изабраници Милана Куљића могу много да добију. Простора за калкулације, као ни најмању грешку неће бити, јер би свака могла скупо да кошта.
 
– За меч у Клупцима спремамо се као и за сваки други, али ситуација је специфична, неопходна нам је победа. Одлично познајемо Лозничане, пласманом у плеј-оф пребринули су око статуса, али јасно је да ће играти да осветлају образ. Не мислим да је пред нама лагана утакмица, иако су нас многи отписали нико не може да ме убеди да немамо квалитет, јер смо већим делом првенства били први.
 
Да би играли у баражу, Инђијци морају да буду трећи или четврти, а у најгорем случају, ако и ривали буду на нивоу, првенство ће да заврше као пети.
 
– Волео би да сезону завршимо као трећепласирани, иако је реалније да будемо четврти. За противнике у евентуалном баражу немам неке посебне жеље, али волео бих да заобиђемо Раднички 1923 из Крагујевца. У том клубу провео сам две и по године и било би ми драго да се без баража избори за опстанак. Имају теоретске шансе – истакао је Никола Рађен.
 
Аутор: Ј. Радисављевић
 
ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!