РАДНИЧКИ 1905 НА ЧЕТВРТОМ МЕСТУ „СЕВЕРА”

ДОКТОРИ ДРЖЕ КЛУБ

Ненад Флорин, тренер Радничког (Бајмок), после свечане вечере послао је играче на заслужени одмор до 8. јула кад ће почети припреме за ново првенство. Изражен оје задовољство освајањем четвртог места у Војвођанској лиги Север, са 49 бодова, из 15 победа и четири ремија, уз 11 пораза и гол-разликом 48:50.

– Било је успона и падова, али није било предаје, првенство је завршено у врху. Организација клуба била је на високом нивоу, а највише заслуге имају др Ненад Ђукетић, председник, и др Данијел Баги, потпредседник. Задовољни смо, радили смо тимски, вратили смо гледаоце на трибине, сада их је око 500 на свакој уткмици,. Имамо најбољи терен, задовољни смо радом стручног штаба и наставићемо и даље у овом саставу. Морамо добро да се припремимо јер нам је циљ исти, да се масирамо у горњи део табеле – каже др Бати.

Тренер Флорин планирао је пет контролних утакмица, а прва на програму биће 15. јула.

– Долази нам стари пријатељ Слога из Чонопље. Покушаћемо да се појачамо, а припреме ћемо обавитиш на нашем стадиону јер имамо добре услове – каже Флорин. Терет пролећа изнели су: Стефан Лебовић, Здравко и Урош Маравић, Дарио и Филип Тосенбергер, Драган Колак, Бојан Кујунџић, Срђан Орчић, Вељко Стојановић, Срђан и Денис Бабић, Милош Љубојевић, Страхиња Милетић, Ненад Милић, Давор Мерковић, Милош Вукелић, Давор Шимић, Бојан Војнић, Младен Петровић, Лазар Митић, Милош Маринковић, Ален Вујић, Лука Лебовић, Лука Глишић, Урош Глотвац и Младен Ђурић. Стефан Орчић постигао је 11 олова, Милош Вукелић осам, а Ненад Милић седам. Најмлађи играч у екипи је Младен Петровић рођен 2007. а браћа Дарио и Филип Тосенбергег одиграли су све сусрете.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 01. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!