РАДНИЧKИ БОЉИ У БАНАТСKОМ ДЕРБИЈУ ПРОТИВ ДИНАМА ИЗ ПАНЧЕВА (ВИДЕО)

Банатски дерби припао је фудбалерима Радничког који су остварили победу од 2:1 над Динамом из Панчева. Ова победа и нова три бода олакшали су пут црвено-црних ка опстанку у Српској лиги група „Војводина“.

 

 

Kрстинић је у 10. минуту центрирао за Павлова који се одлично снашао и постигао водећи гол за Раднички. Гости су први пут запретили у 27.минуту преко Чучка који је искоса шутирао право у голмана домаћих Лекића.

Недуго затим Чигоја је са 20 метара такође запретио, али његов шут завршио је поред гола. Гости су могли до изједначења у последњем минуту првог полувремена, али је Марковић био за мало непрецизан.

У 50. минуту након дубинске лопте Павлов излази сам испред голмана гостију Анџића и погађа за 2:0.

Милиновић два минута касније са преко 20 метара снажно шутира и смањује резултат на 2:1.

Последња прилика на мечу виђена је у 60. минуту када је Kрасић проиграо Павкова, а овај шутирао директно у Анџића. До краја утакмице фудбалери Радничког су контролисали игру и мирно је привели крају.

Овом победом фудбалери Радничког са 29 освојених бодова заузимају 12. позицију и за сада су изнад „црте“ односно зоне испадања.

 

 

ФK Раднички Зрењанин: Лекић, Марковић, Руњевац, Јованов, Kрстинић, Илић, Чигоја, Новевски, Дучић, Kрасић, Павлов. Заменици: Бачко, Петковић, Туркуљ, Kозловачки, Kовачевић.

ФK Динамо 1945: Анџић, Kолоцка, Милинковић, Зулфић, Вучинић, Шобат, Чучак, Марковић, Марковић М, Петровић, Марковић Д. Заменици: Јанкулов, Јавор, Павловић, Чикић, Стојановски, Брајовић, Ђокић.

 

 

Извор: https://www.zrklik.com/

ОБЈАВЉЕНО: 01. 05. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!