РАДНИЧКИ И КАБЕЛ ПОДЕЛИЛИ БОДОВЕ

Фудбалери Радничког, пред око 300 гледалаца на стадиону крај „Скробаре“, наставили су трку у Српској лиги група „Војводина“ и на самој премијери пред зрењанинском публиком, са 8 нових играча у постави и новим тренером Зораном Левнаићем, одиграли на равне части са екипом Кабела из Новог Сада резултатом 0:0.

Обе екипе на почетку утакмице одмеравале су снаге и опрезно ушле у меч, да би прву прилику имали домаћи у 25. минуту када је Ковачевић примио лопту на ивици шеснаестерца оставио је за Митровића који је шутирао поред гола гостију. Убрзо су запретили гости када је Бакос лопту захватио главом, али је сигуран на голу био голман Ђекић. Млади бонус Радничког Иван Милановић снажно је шутирао у 29. минуту, али је лопта завршила поред стативе. Минут касније имао је прилику Митровић, након одличне асистенције Каришића, али је лопта завршила тик изнад пречке гостију. Гости су први пут запретили у 32. минуту када је на одличну асистенцију капитена Кабела Петровића, Илић главом погодио директно голмана Ђекића.

У другом полувремену Раднички је опет имао прву прилику када је Каришић извео корнер, а Пелемиш лопту главом послао поред гола. Пет минута касније били су конкретни и гости када је Првуловић одлично пронашао Милисављевића, али је голман Ђекић на време истрчао и спречио сигуран погодак за госте.

На терену је потом настао мук када је играч Радничког Провчи имао дуел у скоку и остао без свести. Након брзе интервенције доктора он је после 5 минута устао, али је потом Хитна помоћ убрзо дошла и одвела Провчија у Ургентни центар.

У 80. минуту виђена је најбоља прилика на мечу када је голман гостију Дражић изашао на ивицу шеснаестерца и грешком додао лопту Петру Радићу који је покушао да га лобује, али је лопта завршила тик поред стативе гостију. Последња прилика на утакмици виђена је када је играч гостију Милисављевић главом погодио, на срећу домаћих, директно у голмана Ђекића, Раднички – Кабел 0:0.

У следећем колу, 10. марта, фудбалери Радничког гостују екипи Тисе из Адорјана.

Раднички – Кабел 0:0 (0:0)

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН: Декић, Марковић, Пелемиш, Николић, Топић, Митровић, Каришић, Ковачевић, Милановић, Провчи и Борисављевић. Заменици играча: Честић, Гардиновачки, Радић, Стевановић, Арсић, Врбљанац и Косовић.

ФК КАБЕЛ: Дражић, Трнинић, Марјановић, Батос, Пауновић, Сердар, Илић, Ђурић, Петровић, Апостоловски у Милисављевић. Заменици играча: Мијановић, Гајић, Новаковић, Првуловић, Трпчевић, Пролић и Пиваш.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!