РАДНИЧКИ ИЗ СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ СМЕНИО ТРЕНЕРА ПРЕД ДОЛАЗАК ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

Дејан Николић после 15 месеци напустио клуб

Шок терапија у Радничком из Сремске Митровице и то уочи доласка Црвене звезде у осмини финала Купа Србије (среда, 15.00). Дејан Николић више није тренер екипе, а име његовог наследника биће познато у наредним данима, пише Спортски журнал.

Раднички од старта пролећа није остварио победу. Прво је поражен од Вршца (1:2), а потом је ремизирао са Мачвом (0:0), Лозницом (1:1) и Радом (2:2).

Николић је у Сремској Митровици провео 15 месеци, а екипу је тренутно преузео досадашњи помоћник Дејан Грујић. Он ће вероватно водити тим и против Црвене звезде.

Све што је Раднички остварио продукт је преданог рада свих у клубу. Током боравка у Митровици имао сам изузетну сарадњу са свима и то је био предуслов за скор од само два пораза у 18 утакмица. Из клуба и града носим лепе успомене, можда нам се у будућности путеви поново укрсте. Раднички остаје мој клуб и бићу верни навијач, без обзира што је дошло до растанка нема негативних емоција, ни у једном тренутку нисам доживео било какву непријатност. Управа је закључила да би требало увести неко освежење у стучни штаб и поштујем одлуку„, рекао је Николић за Журнал.

Раднички је у претходној рунди избацио фаворизовани Партизан на свом терену, па остаје да се види да ли може да направи још једну сензацију у најмасовнијем клупском такмичењу у нашој земљи.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 13. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!