РАДНИЧКИ ИЗ ЗРЕЊАНИНА ДОМАЋИН СТАНИШИЋУ

У Српској лиги „Војводина” одлучен је пласман у врху табеле, али на зачељу кува и тражи се путник за Војвођанску лпу. Зрењанински Раднички има 16 бодова, иза њега је Станишић са победом мање и, данас, на стадиону поред Скробаре, одмериће снаге. У јесењој сезони, Раднички је минималцем дошао до победе у Станишићу и сада му је довољан реми, без обзира на последње коло, за опстанак у каравану.
– Урадили смо позитивне ствари у последњим утакмицама, бод у дуелу са Тисом у Адорјану, много нам значи, највише због атмосфере и заједништва у колективу. Треба нам бод за спас, али да остваримо победу и бићемо обазриви да нас не изненаде. Најављена је подршка са трибина и то ће да буде ветар у леђа младим играчима – рекао је тренер Марко Гутеша. Љубо Стевановић, капитен и први играч црвено – црних, осећа болове у чланку, али најавио је да ће изаћи на терен.
 
– Ово је најважнији меч у првенству и не желим да га пропустим. Добро смо радили, млади су спремни, откидају на тренинзима и очекујем да такви буду и на утакмици. Свака част гостима, увек сам противнике уважавао, али никад се нисам предавао. Напашћемо да освојимо три бода и да се радујемо са присталицама — истакао је Стевановић (са слике).
Б. Цв.
 
ПРИХОД У ХУМАНИТАРНЕ СВРХЕ
 
Раднички се огласио преко друштвених мрежа и позвао навијаче да подрже, како су написали, „свој град и клуб” у борби за опстанак. Приход од продатих улазница намењен је у хуманитарне сврхе и како је најавио Велибор Младеновић, председник ФСГ Зрењанина, ово је само један од спортских догађаја у Зрењанину који носи такав карактер.
 
ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ
 
Душан Танасић, директор Радничког, рекаоје да су гости најавили долазак навијача:
 
– Сви ће бити дочекани на највишем нивоу, овоје меч године и имаћемо подршку већу него икад. Комплетна Академија Бамби, са више од 200 чланова, биће на трибинама, а позвали смо и остале фудбалске школе. Утакмица је од великог значаја за зрењанински фудбал.
 
ОБЈАВЉЕНО: 03. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!