РАДНИЧКИ ЛЕЧИ РАНЕ

ЖЕЛЕЗНИЧАР ДО БОДА У ДРУГОМ ПОЛУВРЕМЕНУ

Фудбалери Железничара, на стадиону крај Ђетиње, у првом полувремену, пружили су слабу игру, али у наставку успели су да стигну до бода, головима Дариа Гргића и Шалете Кордића. Панчевци су били фаворити на папиру, али тек у других 45 минута показали су квалитет и игру са којом могу до жељеног циља, пласмана међу суперлигаше. После неуспеха, дизелка је остала без тренера Игора Савића који је поднео оставку. 

– Нисмо одиграли на препознатљивом нивоу, лоше смо почели и примили два гола, што је домаћину дало мотива да би могао до победе. У наставку, међутим, одиграли по договору у свлачионици и били бољи, а могли смо и да освојимо три бода – каже Гргић.

И поред ремија, задржано је пето место, па су и амбиције остале исте.

– Има још да се игра, а желимо да што пре заборавимо овај меч и да се вратимо у серију добрих резултата.

Гол у Ужицу, био је Гргићу други у првенству.

– Добро радимо на тренинзима и мој задатак је да често улазим у шансе и погађам мреже. Не размишљам о листи стрелаца, али на сваком мечу желим да постигнем гол. У првом плану свима у екипи је добар резултат, па тек онда ко ће да буде стрелац. Све базирамо на снази колектива.

Панчевци, у понедељак, дочекују Раднички (НБ).

 – Окренули смо се ривалу у успону форме и неће нам бити лако, али настојаћемо да освојимо три бода. Сви заједно међутим, морамо да пружимо максимум да бисмо још једном обрадовали љубитејье фудбала у Панчеву – истакао је Гргић.

Б. Стојковски

МАЛО ЗА ПОБЕДУ: Дарио Гргић Фото: ФК Железничар

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!