РАДНИЧКИ НАКОН ВЕЛИКОГ ПРЕОКРЕТА СЛАВИО ПРОТИВ РУМЉАНА

RAФудбалери Радничког успели су, након великог преокрета и вођства гостију из Руме од 0:2, да обрадују домаће навијаче и остваре прву победу на свом стадиону резултатом 3:2. Повели су гости у првом полувремену у 34. минуту преко Лазића и са тим резултатом отишло се на полувреме.

Већ на старту 2. полувремена предност гостију удвостручио је Шљукић. Играч Радничког Борисављевић у 62. минуту поготком враћа црвено-црне у меч, да би изједначујући гол, на асистенцију Арсића, шест минута касније са ивице шеснаестерца постигао Ковачевић.

На асистенцију Пецарског Стефан Попов је са ивице казненог простора поготком у 74. минуту донео преокрет и велико славље како играча тако и присутне публике за 3:2 и прву победу црвено-црних на стадиону крај „Скробаре“.

РАДНИЧКИ: Ранђеловић, Николић, Врбљанац, Радић (Косовић), Попов (Шемић), Ковачевић, Јањатовић (Арсић), Сандуловић (Пецарски), Стевановић, Борисављевић (Мирић), Степанчев.

1. мај: Иванчевић, Петровић, Радовановић (Клисура), Гајић, Шљукић (Дамјановић), Стојановић, Тримановић, Ивеља, Лазић, Новаковић (Обрадовић), Зечак (Радојичић).

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 09. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!