РАДНИЧКИ ПРЕПОРОЂЕН ОД ПАРТИЗАНА: ПЕТА У НИЗУ БЕЗ ПОРАЗА, ПРОТИВ ЗЛАТИБОРА У 93. ДО БОДА (ВИДЕО)

Променила се крвна слика Радничког од Партизана, врела крв струји венама Митровчана. Највећа победа у историји клуба направила је заокрет у размишљању Сремаца, више ништа није немогуће. Препород траје, а низ Радничког живи. Ни на петој узастопној утакмици није поражен, а до новог бода у Моцарт Бет Првој лиги стигао је у 93. минуту – 1:1 (1:0).

Ишчупао је Раднички бод на Швајцарији, Никола Ристовић “украо” је већ виђену победу Златибору, на коју тим из Чајетине чека од почетка септембра и локалног дербија са ужичком Слободом. Остао је Златибор закуцан за дно и на само два тријумфа, а продужетак кризног периода поклапа се са наставком поста Николе Дишића, најбољег стрелца тима, који је изгубио место у стартној постави.

Раднички је остао непоражен, али после добрих резултата на два фронта надао се победи у дуелу са “фењерашем”. Заказала је одбрана гостију, после три меча без примљеног гола вадио је Михаило Драгићевић лопту из мреже. Преварио га је Лука Чумић и статерао изабранике Дејана Николића уз зид.

Од тог тренутка повукао се Златибор у Чајетини, пецао је Сремце на контре и одолевао до судијске надокнаде, а онда је Никола Ристовић пронашао пукотину у бедему домаћина и срушио сан о тријумфу после месец и кусур дана. Раднички се спасао, али је пропустио прилику да се попне у горни дом Моцарт Бет Прве лиге. И даље је девети и најтврђи тим лиге. Има најбољу одбрану и најгори напад.

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – ЗАОСТАЛИ МЕЧ 11. KОЛА

Среда

Златибор – Раднички Сремска Митровица 1:1 (1:0)

/Чумић 17 – Ристовић 90+3/

 

 

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 12. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!