РАДНИЧКИ (Ш) – ОМЛАДИНАЦ (НБ) 0:2

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Раднички (Ш) – Омладинац (НБ) 0:2 (0:1)

Шид – Гледалаца: 50. Судија: Никола Торма. Стрелци: Поповић у 30, Ахчин у 75. минуту.

РАДНИЧКИ (Ш): Илић, Утвић, Миленко Субић, Грумић, Стојшић, Дрча, Рајшић, Срђан Субић, Мијатовић, Влаисављевић, Рукавина. Играли су још: Боројевић, Вуковић, Лакић.

ОМЛАДИНАЦ (НБ): Благојевић, Пријовић, Радојевић, Марковић, Царић, Станисављевић, Тодоровић, Кокир, Петковић, Поповић, Станимировић. Играли су још: Мисић, Крнета, Максимовић, Аћимовић, Ахчин, Дашић, Малиш, Кнежевић, Јовановић, Великић.

Војвођански српсколигаш наишао је на снажан отпор домаћина, екипе тренера Горана Вукмира, која пролећни део првенства у групи „Југ“ чека на 12. месту. Шиђани су оставили солидан утисак, а Бановчани су сремски двобој почели атацима, Поповић је очекивао да ће млади судија Торма да покаже на пенал, али нешто касније положио је поправни испит. Пре тога, голман Благојевић одбранио је ударце Рајишића и Влаисављевића, затим је Станимировић добро прошао по десном боку и још лепше центрирао, а Поповић из петерца, у 30. минуту, погодио мрежу. Пред одмор је могао још једном да се упише у стрелце, шу- тирао је поред гола на додавање Тодоровића. Запажени везиста Шиђана Стојшић, погодио је стативу а онда је Кнежевић асистирао Ахчину, бомба Панчевца, Звездиног ђака, севнула је са 20 метара – 0:2. Грумић је могао да постигне погодак за Раднички, Ахчин је хтео да направи репризу, али дефанзивац Шиђана блокирао је шут.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!