РАДНИЧКИ (СМ) БЕЗ БОДОВА У ДУЕЛУ СА ЈЕДИНСТВОМ

УБ ОСТАО ТВРЂАВА

Уб је за Раднички из Сремске Митровице остао неосвојива тврђава. Играчи Дејана Николића, шефа струке, минимално су поражени од Јединства на отварању другог дела првенства.

– Није било великих изненађења за нас што се тиче Јединства, више ме изненадила игра Радничког. Прво полувреме били смо добри, доминантнији и конкретнији, играли смо по моделу којем смо тежили током припремног периода. Нисмо имали проблема у дефанзивном делу, креирали смо и неколико добрих ситуација које су, уз мало среће, могле да буду претворенеу голове. Те прилике, ипак, нисмо реализовали и утакмица је у наставку добила другачији ток – каже Николић.

Игра Митровчана, у другом делу, није била ни приближна виђеном у првих 45 минута.

– Упозорио сам играче да не сме да дође до опуштања, пада концентрације и грешака, јер Јединство није имало велике осцилације у игри. Не знам шта се десило, али није нас, једноставно, било на терену. Деловало је као да је други тим изашао из свлачионице, играли смо лоше, у дефанзивном делу смо попустили, што је Јединство искористило и казнило нас – истакао је Николић.

Раднички је био без неколицине играча, због стомачног вируса и повреда, па се њихов повратак очекује за утакмицу са Радничким (НБ).

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 02. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!