РАДНИЧКИ (СМ) ЧЕКА БИВШЕГ СУПЕРЛИГАША

ЦВЕТКОВИЋ: НЕМА НЕПОЗНАНИЦА

Други пут ове сезоне снаге на терену, али данас у Сремској Митровици одмериће Раднички и Младосг ГАТ. Ривале дели 11 бодова, домаћини су на седмом месту, док су Новосађани на зачељу.

Суперлигаш из прошлог првенства у град на Сави долази охрабрен победом у Лазаревцу, док су се фудбалери Радничког морали да се задовоље бодом из сусрета са Смедеревом.

Прама речима Немање Цветковића, штопера Митровчана, иако је бодовна разлика значајна, нема лаких противника и верује да ће гости јуришати на три бода.

– Младост ГАТ је у успону форме, има две везане победе и позиција на табели у овом трекугку није реална слика квалитета. Већ смо играли, па нема великих непознаница, у утакмицу улазимо са жељом да три бода оставимо код куће и да се вратимо на победнички колосек – рекао је Цветковић.

Кратко се осврнуо на претходно коло и изражава наду да ће његов тим имати више среће:

– Били смо бољи од Смедерева, опаснији на терену, имали више шанси, али за победу нам је недостајало и мало среће. Нисмо искористили пенал и морали смо на крају да се задовољимо бодом. Верујем да ћемо обрадовати навијаче – каже Цветковић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 11. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!