РАДНИЧКИ (СМ) – ГФК СЛОБОДА 1:1 (ВИДЕО)

МОЦАРТ БЕТ ПРВА ЛИГА 

РАДНИЧКИ (СМ) – ГФК СЛОБОДА 1:1 (0:0)

Стрелци: Ивковић у 52. за Раднички (СМ), Р. Глишовић у 66. за ГФК Слободу.

РАДНИЧКИ (СМ): Драгићевић 6,5, Ивић 6,5, Гајић 6 (од 71. Мићић 6), Ђукановић 6 (од 46. С. Цветковић 6,5), Илић 6,5, Н. Цветковић 7, Трипковић 6 (од 46. Ивковић 6,5 (од 58. Петровић 6)), Пиус 6 (од 46. Марковић 6), Пађен 6, Србијанац 6,5, Исаиловић 7.

ГФК СЛОБОДА: Вукашиновић 6,5, М. Јанковић 6 (од 46. Јовановић 6), Михајловић 6,5 (од 79. Старчевић -), Т. Глишовић 7, Гајић 6 (од 61. Ђерић 6), Милојевић 6, Ђукић 6,5 (од 75. Петровић -), Ђ. Глишовић 6,5, Л. Јанковић 6 (од 46. Рашковић 6,5), Р. Глишовић 7, Голубовић 7.

Играч утакмице: Р. Глишовић

Адмирал Бет арена. Гледалаца: 300. Судија: Стефан Ђокић (Власотинце) 7. Помоћници: Милош Тошић (Власотинце), Срђан Милићевић (Куршумлија). Жути картони: Мићић, Петровић (Раднички, СМ) Л. Јанковић, Ђукић, Ђерић (ГФК Слобода)

Надали су се ривали првој победи у сезони, али после 90 минута у Сремској Митровици мораће још да причекају.

Публика је остала ускраћена за узбуђења све до 20. минута када је Милојевић тестирао Драгићевића са дистанце, чувар мреже Митровчана није се дао преварити и парадом је интервенисао. Одговорили су убрзо домаћини, ударац Пиуса из окрета није био прецизан.

Играо се 26. минут, корнер са леве стране извео је Гајић и на другој стативи пронашао Исаиловића, а лопта је после ударца главом штопера Радничког уздрмала стативу. До краја првог дела вредна помена је шанса за Пиуса, изашао је сам испред чувара мреже, али лопта му је побегла и шанса је отишла у неповрат.

На старту другог полувремена, у прилици се нашао Ђукић, покушао је крилни фудбалер Ужичана атрактивно маказицама, Драгићевић је био добро постављен и интервенисао. Казна за промашај стигла је у 52. минуту, лопта се после ударца главом Пађена одбила од пречке, на месту је био Ивковић и убацио је у мрежу. Минут касније могли су домаћини да удвоструче предност, шутирао је Срђан Цветковић искоса у ближи угао, Вукашиновић је био добро постављен и лопту ногом избацио у корнер.

Иницијатива Слободе уродила је плодом у 66. минуту. После корнера и гужве у казненом простору Радничког, Раде Глишовић је ударцем са десет метара изједначио.

Могли су гости и до преокрета пет минута пре краја, после контранапада Ђерић је проиграо Тодора Глишовића, али добар ударац Драгићевић је укротио. До краја, покушао је Пађен са дистанце али безуспешно, па ће Митровчани и Ужичани прву победу у сезони морати да потраже у некој од наредних утакмица.

С. Б.

 

 

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 27. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!