РАДНИЧКИ (СМ) – ЈЕДИНСТВО (УБ) 0:1

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Раднички (СМ) – Јединство (Уб) 0:1 (0:1)

Стадион у Косјерићу. Гледалаца: 50. Судија: Бранимир Јеличић (Пожега). Стрелац: Кнежевић у 4. минуту.

РАДНИЧКИ (СМ: Драгићевић, Гајић, Спасеновић, Ристић, Марјановић, Петровић, Ивић, Милинковић, Ристовић, Илић, Ратковић. Играли су још: Опарница, Пашић, Грујић, Ђурић, Протић, Ђукановић, Шапоња, Пиус, Милијашевић, Јанковић, Триван.

ЈЕДИНСТВО: Јовановић, Додеровић, Рајовић, Богдановић, Андрић, Јововић, Старчевић, Маринковић, Кнежевић, Милановић, Живојиновић. Играли су још: Стеванчевић, Бошковић, Рајовић, Ранисављевић, Марковић, Милутиновић, Павловић, Денић, Вујић, Ђурић.

Убљани су одлично почели и рано дошли до предности. Живојиновић је идеално центрирао, а Кнежевић умакао пажњи Спасеновића и ударцем главом погодио са седам метара.

Гол је дао крила Јединству, умало да Кнежевић удвостручи учинак после убацивања Додеровића, а могао је и Додеровић до гола на центаршут Севића.

На другој страни, Митровчани су имали неколико добрих напада у режији Илића, а лопта је после доброг шута са дистанце Петровића завршила изнад пречке. Лош крај полувремена за Убљане, повредио се Живојиновић кога је заменио Стеванчевић, али се и јуниор Јединства задржао на терену само неколико минута због повреде зглоба.

Раднички је одлучније кренуо у наставку, Милинковић је ставио на искушења Јовановића, а Ратковић лоше реаговао после идеалног паса Протића. Искусни леви бек погодио је спољни део мреже после акције Пиуса, а добар покушај Гајића завршио је изнад пречке гола Убљана.

Финиш је протекао без узбуђења, на крају је Милош Обрадовић био задовољнији од старијег колеге Дејана Николића.

Б. Матић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!