РАДНИЧКИ (СМ) – ЛОЗНИЦА 0:0 (ВИДЕО)

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ

 
РАДНИЧКИ (СМ) – ЛОЗНИЦА 0:0
 
Стадион Радничког. Гледалаца: 250. Судија: Стефан Филиповић (Јагодина) 7. Помоћници: Милан Пешовић, Немања Тодоровић. Жути картони: Крижан, Садик (Раднички), Ивић, Враштановић, Николић М. (Лозница).
 
РАДНИЧКИ: Опарница 7, Абубабака 6,5, Протић 6.5. Гајић 6.5 (од 68. Пејовић -), Димитрић 7 (од 68. Матковић -), Илић 7, Чарапић 7,5, Крижан 6.5 (од 46. Ратковић 6,5), Спасојевић 7 (од 79. Видић -), Милић 7. Шкорић 7.
 
ЛОЗНИЦА: Головић 7. Ивић 6, Матић 6.5 (од 87. Којић -). Комарчевић 6.5. Костић 6 (од 77. Радмановац -). Обадовић 6,5 (од 77. Спасеновић -). Вићентијевић 7. Ристивојевић 7. Враштановић 7 (од 66. Милинковић -), Кијевчанин 6,5. Николић 6.5
 
Играч утакмице: Чарапић
 
Чињеница да је дуел Митровчана и Лозничана био без резултатског императива у оквиру трећег кола плеј-офа, као да је утицала на играче обе екипе, па су у слабој представи морали да се задовоље бодом.
 
Прва прилика виђена је у осмом минуту, Чарапић је упослио Протића на левој страни, бек Митровчана послао је лопту на другу стативу, где је закаснио Га јић и у паду шутирао поред гола. Мало касније, Димитрић је покушао са 20 метара, био је немоћан Головић, али лопта је завршила изнад пречке.
 
Гости су први пут озбиљније припретили у 27. минуту, Радивојевић је снажно шутирао са дистанце, али Опарница је био добро постављен и лако укротио лопту. Само минут касније, најбоља прилика: Димитрић је повукао лопту и упослио Гајића, али крилни фудбалер домаћина, из добре позиције није успео да погоди мрежу. До краја првог дела, покушао је Рад- нички два пута, преко Чарапића и Шкорића, али без промене резултата.
 
Очекивали су гледаоци више у наставку, али виђена је само једна прилика. Десетак минута пре краја, Чарапић је преварио чувара, наместио се на леву ногу и снажио шутирао, али голман Головић био је добро постављен.
 
 
Аутор: С. Бранежац
 
ОБЈАВЉЕНО: 28. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!