РАДНИЧКИ (СМ) – ОФК ВРБАС 4:0

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Раднички (СМ) – ОФК Врбас 4:0 (0:0)

Сремска Митровица – Агропапук арена. Гледалаца: 70. Судија: Ранисавић. Стрелци: С. Илић у 59, Ђорђевић у 67, С. Петровић у 87, Ђорђевић у 90. минуту.

РАДНИЧКИ (СМ): Протић, Исаиловић, Милинковић, Гајић, Милицановић, В. Илић, Стевановић, Вујић, М. Илић, Бачанин. Играли су још: Драгићевић, Спасојевић, Игњатовић, Миодраговић, Ивић, Грбовић, Ђ. Петровић, В. Петровић, С. Илић, Ристовић, Ђорђевић.

ОФК ВРБАС: Бабин, Јовановић, Шафран, Јушковић, Срдановић, Воргућа, Калуђеровић, Бичкеји, Крајиновић, Јелић, Клисарић. Играли су још: Дашић, Ковачевић, Муратовић.

Фудбалери Радничког убедљиво су савладали Врбашане, иако сусрет није почео према очекивањима. На терен су прво изашле новајлије и играчи са мањом минутажом, али нису искористили неколико шанси.
После комбинације са Бачанином, са ивице казненог простора, шутирао је Гајић, али голман Врбаса избацио је лопту у корнер. Нова шанса виђена је у 23. минуту, ударац Бачанина са 20 метара завршио је ван оквира гола.
Бачанин је, у 34. минуту, послао дубинску лопту ка Милинковићу, а после центаршута за мало је закаснио Гајић. Гости су најозбиљније припретили у 36. минуту, после убачене лопте у шеснаестерац, голман домаћина био је присебан и парадом избацио лопту у корнер.
Доминација фудбалера Радничког у другом делу, кад се на терену појавио најјачи састав. До првог гола стигли су у 59. минуту, Владимир Петровић је лако надмудрио чуваре и вратио лопту на седам метара, а Стефану Илићу није било тешко да погоди мрежу.
После центаршута из корнера Владимира Петровић, ударцем по земљи са десет метара Ђорђевић је удвостручио предност. У 87. минуту уследио је соло продор Грбовића, а Ђорђе Петровић је без већих проблема савладао голмана Врбаса. У завршници, после центаршута Петровића одлично је реаговао Ђорђевић, поставио ногу у лопту проследио иза голмана гостију – 4:0.

Д. Туфегџић

ФОТО: Раднички СМ

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 17. 02. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!