РАДНИЧКИ (СРЕМСКА МИТРОВИЦА) ЧЕКА ИМЕЊАКА

Прву утакмицу пред домаћом публиком сремскомитровачки – Раднички одиграће данас против имењака са Новог Београда. Тренутна разлика износи 15 бодова, па изабраници Дејана Николића у дуел улазе као изразити фаворити, али Урош Гајић упозорава да нема простора за опуштање. 

– Поучен искуством из неких претходних сусрета, знам да позиција на табели може да превари. Желимо победу, па не сме да дође до опуштања. Никако не сме да се понови оно што нам се десило да први део одиграмо сјајно, а да нас у другом нигде нема. До паузе, изгледали смо одлично на терену и радили све што смо се договорили са стручним штабом, а само је гол недостајао да крунише добру игру. Оно што смо приказали у наставку било је лоше, примило смо гол и остали без бодова. Раднички је на зачељу табеле, али морамо да будемо опрезни, одговорни и максимално посвећени.

Не сме да буде грешака и битно је да одмах наметнемо ритам и стил игре. Гости ће да се боре за сваки бод, али надам се да неће бити изненађења – рекао је Гајић.

Митровачка „седмица“ у јесењем делу постигао је шест голова и најбољи је стрелац клуба из града на Сави.

– Претходна сезона била је добра, ни за тим није била лоша, иако је било осцилација у игри, што се одразило и на бодовно стање. Надам се да ћу наставити да решетам мреже, али и да играма помогнем тиму да остваримо пласман у горњи део табеле. Раднички има квалитет, верујем у тим и у стручни штаб са Николићем на челу – каже Гајић.

Д. Туфегџић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!