РАДНИЧКИ У ПОСЛЕДЊЕМ МИНУТУ ИЗГУБИО МЕЧ ПРОТИВ ЈЕДИНСТВА

У наставку првенства, у Српској лиги Војводина, фудбалери Радничког, на домаћем терену нису имали среће и у 90. минуту, након поготка Булата, изгубили меч од гостију из Старе Пазове резултатом 0:1.

Прва прилика на мечу виђена је у 20. минуту, када је након брзе контре гостију прилику имао Миленковић, али је лопта завршила тик поред гола. У наставку водила се рововска борба на терену са доста дуела и прву прилику Раднички је имао у 39. минуту када је Ковачевић центрирао, а Попов главом послао  лопту поред гола гостију.

Одмах на почетку другог плувремена имали су гости стопостотну прилику, али је на срећу фудбалера Радничког шут Миленковића завршио тик поред гола. Имали су гости у 55. минуту још једну прилику, али  је снажан шут Обадовића са 20 метара сјајно зауставио млади голман Носаљ. Након корнера гостију, који је извео Витас, лопта стиже до капитена Пађена који главом упућује шут, али опет је Носаљ био на висини задатка и одбранио гол.

У 69. минуту шутирао је Квргић са 20 метара, лопта се одбила од одбрамбеног играча гостију и стигла до Попова који је десно искоса шутирао тик поред гола. Стевановић у 74. минуту као из топа са 30 метара погађа пречку, лопта стиже до Попова који са 5 метара шутира, али његов ударац блокира Илић и спречава сигуран погодак. После прекршаја Јањатовића, извели су гости слободан ударац у 90. минуту и онда Булат главом, као гром из ведра неба, погађа  за коначних 0:1.

У следећем колу фудбалери Радничког, 11. марта, гостују екипи ОФК Бачка.

РАДНИЧКИ ЗРЕЊАНИН:Носаљ, Едељан, Јањатовић, Ковачевић, Росић, Стевановић, Попов, Јефтић, Маркоски, Косовић и Квргић. Заменици играча: Цвијетић, Марковић, Драгојевић, Козић, Шемић и Бугарин.

ЈЕДИНСТВО: Јевтић, Симеуновић, Илић, Булат, Обрадовић, Пађен, Миленковић, Станковић, Матовић, Јеловић и Мрђа. Заменици играча: Дувњак, Витас, Ковач, Милановић, Кнежевић, Лазић и Уремовић.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 03. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!