РАДНИЧКИ У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ БОЉИ ОД КАНАРИНАЦА (ВИДЕО)

Приредила је Сремска Митровица сензацију у Kупу Србије, избацивање Партизана из најмасовнијег такмичења и победе на пенале раширили су јој крила. На таласу тог подвига наставила је да плива и на свом буњишту на левој обали Саве кренула у изградњу „неосвојиве тврђаве“. Срушила је РФK Нови Сад и уписала прву победу у МоЦарт Бет Првој лиги после безмало месец дана – 1:0 (1:0).

Поново је тим Дејана Николића одиграо тврд меч, без превише прави шанси, а један прецизан хитац био је довољан да сва три бода остану у Сремској Митровици. Дефанзивац Урош Гајић затресао је мрежу пред одлазак на одмор – од тога се нису опоравили Новосађани.

И на другом мечу заредом РФK Нови Сад није постигао гол, озбиљних проблема има са ефикасношћу у последње време. Није успео да га искорени ни Бранко Жигић. Новосадски клуб тоне све дубље и ако драстично не порави форму у скорије време следује му преузимање „фењера“.

 

 

 

Извори: https://www.mozzartsport.com/ https://www.facebook.com/NoviSadFK и https://www.youtube.com/c/PrvaligaSrbijeOfficial

ОБЈАВЉЕНО: 03. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!