РАДНИЧКИ ЗАСЛУЖЕНО СЛАВИО ПРОТИВ ЗЕМУНАЦА

Спорт- На стадиону крај „Скробаре“ пред око 100 гледалаца, голом Ковачевића, фудбалери Радничког  заслужено су победили госте из Земуна и показали да могу да парирају српсколигашима из групе „Београд“.

На почетку меча прилике су почеле да се ређају. Гости су могли до вођства у 12 минуту, кад је Ђорђевић добро асистирао Светличићу, а голман Рађеновић осетио опасност, на време изашао и одбранио. Узвратио је Ковачевић чији је шут, након дриблинга, завршио изнад пречке. У два наврата новајлија Радић је, у кратком временском интервалу, шутирао у голмана Земуна.


У 15. минуту домаћин је повео. Степанчев је одлично центрирао с леве стране, а центарфор Ковачевић уклизао и са ивице петерца убацио лопту иза леђа голмана Јеврића. И у предходна три теста овај двојац је одлично сарађивао. После непуна два минута, Попов умало није удвостручио предност. Опалио је искоса и погодио место где се спајају статива и пречка.


У финишу првог дела Ђорђевић је поново одлично асистирао Милетићу који је промашио са пет метара. У наставку меча ништа битно се није дешавало на терену и није било занимљиво као у првих 45 минута. Финиш је припао гостима, притисли су последњу линију домаће екипе, али су дефанзивци зрењанинаца били концентрисани и нису дозволили ривалу да изједначи резултат.

 

ФК РАДНИЧКИ: Рађеновић, Арсић, Јањатовић, Туркуљ, Степанчев, Николић, Радић, Борисављевић, Стефановић, Попов, М. Ковачевић. Играли су још: Косовић, Маљукан, Јефтић, Шемић, Маркоски, Стијовић, Н. Ковачевић, Козић, Марковић, Пушкаш.

Тренери:  Здравко Рауковић и Никола Дринчић

ФК ЗЕМУН: Јеврић, Стојановић, Вукић, Павловић, Божић, Кисо, Стојановић, Мијаиловић, Светличић, Милетић, Ђорђевић. Играли су још: Давидовић, Шушовић, Трајковски, Ђаловић, Стојановић, Пантазис, Бацановић, Станојчић, Момчиловић, Суботић, Петар.

Извор: http://www.zrklik.com

ОБЈАВЉЕНО: 15. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!