РАДУЛОВИЋ ТРИ ГОДИНЕ НА ,,КАРАЂОРЂУ“

Млади крилни нападач Црвене звезде се договорио са Новосађанима

Враћа се Андрија Радуловић на „Карађорђе“, али овог пута у дресу Војводине!

Мисија Старе даме, која је трајала од краја сезоне, на крају је дала резултат: Андрија Радуловић је нови фудбалер Војводине, са којом је договорио уговор на три године.

Млади фудбалер Црвене звезде је добио зелено светло да се пресели у Нови Сад, да обуче црвено-бели дрес Војводине, са којом ће се борити за пласман у групну фазу Лиге конференције и за што бољи пласман у Moцарт Бет Суперлиги Србије. Српском шампиону неће припасти обештећење, али клуб са стадиона Рако Митић има 50 процената од наредне продаје. И приде Воша неће моћи да Радуловића прода без сагласности београдских црвено-белих.

Био је за Радуловића заинтересован и мађарски Фехервар, спекулисало да је спреман да плати 600.000 евра, међутим, на томе је све остало. Такође, помињало се у први мах да је Црвена звезда током преговора са Војводином тражила у замену младог бека Стефана Букинца…

Прошлог лета Радуловић се из Београда преселио у Нови Сад, јер је јесењи део сезоне играо за Младост ГАТ као позајмљени играч, да би пролећни део првенства одиграо за Радник из Сурдулице и био један од најзаслужнијих што је клуб са југа Србије успео да избори опстанак у елити.

Претходну сезону млади репрезентативац Црне Горе, који може да игра на свим офанзивним позицијама у тиму, завршио је са десет голова у лиги.

Војводина је у досадашњем делу прелазног рока поред Андрије Радуловића довела и нападача Стефана Вукића (ТСЦ), штопера Ђорђа Црномарковића (Олимпија), везисту Асмира Кајевића (Јангце), вратила младог нападача Михаила Ивановића из Сампдорије и младог везисту Синишу Тањгу (Мајнц).

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 05. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!