РАДУСИНОВИЋ У ЧОНОПЉИ

СЛОГА, ЧЛАН ВОЈВОЂАНСКЕ ЛИГЕ СЕВЕР, НАШЛА ТРЕНЕРА

Слога из Чонопље, члан Војвођанске лиге Север, после оставке Горана Видаковића експресно је пронашла новог тренера. Управа клуба, на челу са председником Милованом Диздаром, склопила је сарадњу са Игором Радусиновићем!

– Брзо смо се договорили, поклопиле су нам се амбиције: покушаћемо да уђемо у виши ранг. Имамо квалитетну екипу, у плану је довођење озбиљних појачања. Раванграду, бившем клубу на челу с пријатељем Дамиром Вуковићем, желим да испуни циљ и остане у Војвођанској лиги – каже Радусиновић.

И, присећа се каријере:

– Прошао сам све селекције Будућности из Подгорице, дебитовао за први тим са 17 година. Играо сам и за Ком, Бокељ, Грбаљ, Младост и Рудар у преко 200 утакмица у елити Црне Горе. Био сам и у иностранству — у Албанији (Влазнија), на Малти (Хибернијанс) и у Индонезији (Барито Путера). Са 33 доживео сам те тешку повреду лигамената и окачио копачке о клин. По стеченој УЕФА Б и А лиценци,тренирао са кадете Радничког из Сомбора, кадете и омладинце Радничког 1912, био помоћник Јеврићу кад је клуб био у Првој лиги. Годину сам провео у Раванграду, хвала управи Слоге на поверењу.

„Коначна“ је председникова:

– Појачаће нас неколико играча, па ћемо уз новог тренера да имамо и већи квалитет на местима где намје потребно – каже Диздар и истиче да ће припреме почети 15. јануара.

С. Стојиљковић

Извор: www.zurnal.rs 

ОБЈАВЉЕНО: 27. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!