РАМПА ЗА БРАНУ ИЛИЋА

ФИЛИП ОСМАН, ВЕЗИСТА ЖЕЛЕЗНИЧАРА (ИНЂИЈА):

У Руми ће све бити подређено фудбалу. Словен се шепури са лидерске позиције Војвођанске лиге југ, са 53 бода, а угостиће Железничар са једним мање. Све карте биће бачене на сто, јер је и улог огроман. У случају пораза Словен губи трон, а за момке из Инђије, чини се, у том случају не би било слађе победе.

– Од почетка сезоне играмо у истом темпу, уживамо у фудбалу и на све противнике гледамо истим очима – каже Филип Осман, дефанзивни везиста Железничара. – Улог је велики, али растерећени смо, не постоји психолошки притисак, нико нам у клубу није наметнуо да морамо да победимо и да будемо први. Све ћемо, ипак, учинити да освојимо три бода, али ако се то и не догоди идемо даље уздигнутих глава.

Искусни играч средине терена добро зна све врлине и мане ривала.

– Словен је сјајна, добро организована екипа. Краси га спој младости и искуства, први је на табели и учинак је показатељ квалитета. Највећа опасност прети нам од Бране Илића, све ћемо урадити да му станемо на пут. Очекује нас лепа утакмица, убеђен сам да ће гледаоци уживати.

Уочи дербија, незахвално је лицитирати улогом фаворита.

– Словен је током већег дела првенства био први, игра на свом терену, па му припада улога благог фаворита, али на нама је да на терену покажемо ко је у овом моменту бољи – јасан је Филип Осман, један од адута Железничара.

Ј. Радисављевић

ФИЛИП ОСМАН ФОТО: Железничар 

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 12. 05. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!